10/24/2013

ETUOVEN KAUNISTUKSET(KO)










Sataa vettä, lumet sulaa, lehtien peittämä nurmi paljastuu taas, on harmaata. Miten voikaan olla niin harmaata ja pimeää? Paras laittaa sälärit alas, polttaa kynttilöitä ja muistella kaunista ensilunta. 

Ehdinpä napata tällaisetkin kuvat pappilan etupuolelta. Ulko-oven viereistä seinää on puolisen vuotta koristanut halkokellarista löytynyt penkki. Anopin antamat kanervat löysivät sen päältä paikkansa. Penkin viereen hankin lyhdyn Iloisesta Viivistä ja sammalkivet kannoin selkä vääränä lähimetsästä. Eikö oo aika upeita? Lyhdyn sisällä on punaisia ruusuja, jotka nykäisin yhdestä kukka-asetelmasta -ne kun ei passannu liinan kanssa yhteen, mutten osannut roskiinkaan heittää. 

Krysanteemi-parka jäi lumen kouriin, paleltui ensipakkasilla ja muuttui valkoisesta vaaleanpunaiseksi. En ollut moista ennen nähnyt ja jätin sen huumorilla vielä rappusille nököttämään. Katsotaan, milloin raskin heivata mokoman syysasetelman penkalle. Ehkä ensi viikolla (= mun motto, kun laiskottaa). 

Luvassa lämpimän sateisia päiviä, eikä lumesta tietoakaan. Mä lupaan lähipäivinä kuvia sisältä pappilasta. Kiitos kiinnostuksesta, te lukijat ja tukijat! 

-Evlina

P.S. Nyt kommentteja pystyy laittamaan blogin alle kuka vaan.

3 kommenttia:

  1. Kyllä - kaunista! Ihanat värit kuvissa. Paluu talvesta syksyyn voi olla harmaa, mutta onneksi on kynttilät ja takkatuli!

    VastaaPoista
  2. Minäki täällä ruotsin maalla lueskelen sun blogia:-) kiva seurata mites siellä menee ja tulee toivottavasti kuvia meidän lasten pikkuserkuista:-) ois kiva tulla käymään ku me kerta välillä ollaan vaan reilu 50 km päässä (pielavedellä)..ha de bra, hälsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Jossu kivasta kommentista! Oispa kiva, jos tulisitte täälläkin käymään. Tervetuloa millon vaan! Ja meiänki ollu tarkotus jo pari vuotta tulla Tukholmassa käymään, mutta vieläkään ei olla selvitty :/. Ehkä ens keväänä :). Terkkuja täältä!

      Poista