1/20/2014

KIOSKI AUKI














Meillä kävi aattona sellainen pukki, joka osasi iloisesti yllättää niin pienemmän kuin isommankin pappilan jäsenen. Tämä kuvissa vilkkuva yllätys taisi olla isovanhempien tekosia ja kelpasi tällekin äidille oikein passelisti. Isosta paketista putkahti esille pahvinen, koottava kioski ja sillä on ehditty monet leikit leikkiä. Jo aattona lapset saivat nauttia karkkikioskista, kun jokaiselle lapselle oli varattu muutama pikkupussukka kioskin hyllyille.

Kiskaleikkeihin on sujuvasti tyhjennetty leikkihuoneen kaapit ja myyntiin ovat päässet milloin korut, milloin sormiskeitit, milloin ponit ja petshopit. Jokaiselle ostajalle löytyy jotakin ja hinta hipoo pilviä: "kaksisataa euroa, kiitos". Ostajan ei kuitenkaan tarvitse vaipua epätoivoon, vaikka käteisvarat uhkaavat ehtyä, sillä kassakoneesta löytyy kortti, jota voidaan tarpeen tulleen höylätä maksuksi. "Tulethan taas huomenna uudestaan", toivottaa reippaan iloinen kassaneiti tai -poika ostosten päätteeksi. Kyllä kelpaa pappilassa asustella, kun on ikioma kiskakin.

Jos ja kun kioskin tarina kerran tulee tiensä päähän, on se helppo roudata pahvinkeräykseen tai polttaa uunissa. "Kätevää", sanoi ruotsalainen Ikea-setä.

-Evlina

2 kommenttia:

  1. Tämä mummi täällä Tarinan sairaalassa ilahtuu aina yhtä paljon, kun löytää kesken työpäivän iloisia elämänmakuisia kuvia pappilan pirpanoista. Iltapäivällä mummi tulee ostoksille, mitähän pikku kauppiaat minulle myyvät ? Olisko villalankoja tamikuun tarjouksessa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Tervetuloa ostoksille :)!

      Poista