1/16/2014

HERÄTYS















Pähkäilinpä tässä sellaista tänään, että taitaa olla korkea aika herätä tähän vuoteen tämän blogikirjoittelunkin osalta. Jotkut ovat jo ehtineet kysellä, mahdanko jatkaa koko blogin pitämistä, kun hiljaiseloa on tullut vietettyä turhankin kanssa. Vastaus on kuitenkin myönteinen: aion jatkaa. Lukekoot keitä kiinnostaa ja mukavaa, jos kiinnostaa.

Kuvat ovat kuitenkin rutkasti viimevuotisia ja saattavat kevättä odottavan mieltä jo vähän piinata. Sori vaan, jouluhullu ei voinut olla laittamatta edes yhtä kuvaa joulukuusesta ja iskeä kylkeen muutaman muunkin jouluisen otoksen. Järkevänähän mä olisin kirjoittanut tämän tekstin heti joulupyhinä, mutta ne päivät kuluivat ihan muissa puuhissa. 

Nyt lupaan kuitenkin lopullisesti sulloa jouluminäni kuusenvalojen kanssa samaan pahvilaatikkoon ja herättää sen vasta ensi marraskuussa. Tämän juhlallisen lupauksen myötä toivotan tämän vuoden tervetulleeksi. Hyvää vuotta 2014 kaikille! Tuokoon se mukanaan uusia tuulia, joista kerron teille lisää kevään mittaan.

-Evlina

6 kommenttia:

  1. Toinen jouluhullu kattelee mielellään näitä tunnelmallisia kuvia. Mä ehdinkin jo odotella seuraavaa bloggausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)! Mulla on Maru niin ikävä teitä! Yritetään päästä parin viikon päästä käymään ♥.

      Poista
  2. Tunnelmallisia joulukuvia voi hyvin katsella myös tammikuussa, ja vähän haikein mielin . . .
    Suloinen joulun aika vilahtaa aina niin nopeasti ! Ihmisellä ei kuitenkaan ole joulu ainainen ja siksipä käännämme katseen kohti päivä päivältä valostuvaa kevättalvea. Minä keräsin jo mustikanvarpuja maljakkoon miltei lumettomasta metsästä : )
    terveisin ukkilan mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onneksi voikin, vaikka on tää arkikin taas mukavaa :). Varsinkin näin aurinkoisina päivinä.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mäki kävin Anna just kattelee teiän ihania kesäkuvia. Teiän lapset on niiiiin ruskeita, suloisia :)!

      Poista