1/30/2014

OMA SOPPI












Tältä se nyt näyttää, -mun ja miehen oma soppi. Kummasti osaa taas nauttia siitä, kun saa illalla loikoilla sängyssä kirjan tai lehden kimpussa ja pitää ihan rauhassa valoja päällä. Mukavaa on myös vaihtaa päivän kuulumiset ihan ääneen ilman, että pelkää herättävänsä pienintä tuhisijaa.

Haikean iloisin mielin kiikutin puretun pinnasängyn varastoon ja kasasin sen tilalle vaaterekin. Rekistä miehen on helppo napata mieluinen kauluspaita niskaan ja tarpoa työpaikalle.

Makkarimme väritys on aika pliisu: mustaa, valkoista ja harmaata. En kuitenkaan kaipaa sinne väriläiskiä, olkoon tylsän, harmonisen, väritön ja samalla ehkä vähän romsku. Makkarissamme tykkään erityisesti päätyseinästä, joka ei kuvissa pääse oikeuksiin. Pohjaväriksi valittiin musta maali ja sen päälle on lastalla vedelty harmaata Tikkurilan Tunto Hienoa. Pohjaväri kaivettiin sieltä täältä kuultamaan näkyviin ja kokonaisuus on tosi rosoinen. Parhaalta seinä näyttää iltavalaistuksessa, jolloin kaikki rypyt ja kurtut erottuvat edukseen.

Haaveilen vielä kivasta matosta, uudesta sängystä, sarvista seinällä (ne on jo olemassa) ja valokuvista. Ja vielä tulee aika, kun pikkuinen korisänky ripustetaan taas kattoon ison sängyn viereen.

-Evlina

3 kommenttia:

  1. Hei, nyt löyty lattia meille!:) Mistä toi on, mikä merkki yms.? Ihanan näköistä siellä! -tarmo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.rtv.fi/lattianpaallysteet/korkkilattiat/design-comfort-vinyylikorkki/winter-pine/view

      Poista
  2. No Tarmo-kuuleppas ;) Kiitos <3! Toi lattia on vinyylikorkkilattiaa. Hinta on parketin hinnoissa, mutta ollu meiän perheessä ihan huippuvalinta; lämmin, pehmeämpi kuin laminaatti tai parketti, ei naarmutu, ei kolhiinnu jne. Jos vielä kiinnostaa, voin kaivaa merkin ja mallin. Toki vastaavaa löytyy varmasti laminaatistakin.

    VastaaPoista